Kopano

Kopano 

E-mail & communicatie software voor professionals.

  • Je communicatie loopt beter en sneller met Kopano.
  • Het flexibele communicatie en e-mail platform.
  • Begin nu met Kopano en manage je werkdag.

 De laatste jaren is de IT wereld flink veranderd. De gebruiker focus is verplaatst van groupware naar gecombineerde communicatie service en het delen van informatie. Kopano introduceert een modern communicatie oplossing en functies welke je nodig hebt om productiever samen te werken.

Kopano is de open source communicatie & sharing oplossing.

De open source achtergrond van Kopano geeft je de mogelijkheid om controle te houden over je data en infrastructuur. Je hebt overal en altijd overzicht over je data: op locatie of in de (hybride) cloud. Natuurlijk is het ook makkelijk te integreren in een bestaande omgeving, en de modulaire opbouw zorgt voor een schaalbare oplossing.

Je kunt Kopano downloaden om direct te gebruiken in een browser of op je desktop. De combinatie van File sharing, e-mail en agenda geven je alles wat je nodig hebt voor een productieve werkdag. Mobiele toegang en het offline werken via Outlook wordt geregeld via ActiveSync.

Producten

Web Meetings

Video conferencing met hoge kwaliteit audio, video, chat en presentatie tools met collega’s en externe contacten. Online Meetings met ongeëvenaarde video en audio kwaliteit, direct in de WebApp. Gebruik presentatie mode voor communicatie met je team of deel eenvoudig je scherm zodat een ieder het zelfde document voor zich heeft. Kijk wie er online is en start de meeting met één klik op de knop. Nodig externe deelnemers uit via e-mail of direct vanuit webmeeting. Ze hebben alleen een browser nodig om mee te doen.

Files

File management voor web: Altijd en overal toegang tot je bestanden en deel ze eenvoudig met je collega’s en anderen. Verhoog je productiviteit door je bestaande gegevens direct vanuit het Webapp interface te kunnen gebruiken. Direct werken met bestanden, projecten en team members vanuit zowel binnen als buiten de organisatie. De geavanceerde backend driver stelt je in staat om je bestand gegevens te delen en tevens de controle erover te behouden.

Kopano Core

De tool voor professionele e-mail, geavanceerde agenda’s, contacten, taken en nog veel meer. WebApp geeft je alle bekende e-mail, geavanceerde agenda en contact mogelijkheden die je nodig hebt. Helpt je met het geven van een overzicht van wat belangrijk voor je is, of dit nu de inkomende e-mail, een week overzicht, of de contact gegevens van iemand die je wilt bellen. Mobiele synchronisatie zorgt ervoor dat ook onderweg je gegevens up to date zijn.

Contact

Informatie

Email:

Kopano@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Pers

Op dit moment zijn er geen persberichten beschikbaar.

Video

Op dit moment zijn er geen video’s beschikbaar.

Whitepapers

Op dit moment zijn er geen whitepapers te downloaden.

Social