SUSE

SUSE

SUSE is de originele leverancier van Enterprise Linux en het meest interoperabele platform voor bedrijfskritische computeromgevingen. Dit is de enige Linux die door VMware, Microsoft en SAP wordt aanbevolen en die op meer hardware en software dan enige andere Enterprise Linux distributie wordt ondersteund.
Dupaco is al sinds jaar en dag een vertrouwd distributeur van de SUSE producten en kan volledig ondersteuning geven bij het aanbieden van het complete portfolio.

Producten

Algemeen

Wie voor SUSE Linux Enterprise kiest, ontvangt het best ontwikkelde platform voor enterprise computing met de hoogste interoperabiliteit.

Alleen SUSE Linux Enterprise levert van de desktop tot het datacenter een compleet open source-platform voor al uw bedrijfskritische toepassingen. Of men op zoek is naar een Linux-oplossing die met Microsoft Windows werkt of een Linux-oplossing met ingebouwde virtualisatie, beveiliging en beheertools.
Het Dupaco team kan, dankzij de jarenlange ervaring, helpen met slimme en vernieuwende adviezen voor alle SUSE producten.
Daarnaast kennen wij de korte weg naar de productspecialisten bij SUSE zelf, zodat zelfs voor de meest complexe uitdagingen, een oplossing kan worden gevonden.

Dupaco adviseert over:

– SUSE Linux Enterprise High Availability
– Bedrijfskritische Linux software-oplossingen voor SAP
– SUSE OpenStack Cloud
– beheerfunctionaliteit voor SUSE Linux Enterprise in fysieke, virtuele en cloudomgevingen

Server

Waarom kiest u voor SUSE Linux Enterprise Server?
Nergens staan alleen maar Microsoft of Linux servers, maar meestal het beste van beide. Met SUSE Linux Enterprise 11 heeft u tegen de laagste kosten, de meest schaalbare oplossing voor gemixte Windows en Linux omgevingen, dankzij de wereldwijd afgesloten overeenkomst tussen Microsoft en Novell. Onafhankelijke software leveranciers zien in SUSE Linux Enterprise Server een betrouwbare partner voor de lange termijn en certificeren SUSE Linux Enterprise sneller en vaker dan elke andere Linux Server.

 

Desktop

SUSE Linux Enterprise Desktop 10. Hét alternatief voor Microsoft Windows.
SUSE Linux Enterprise Desktop wordt zonder extra kosten geleverd met LibreOffice. LibreOffice is een gratis kantoorproductiviteitssuite met applicaties voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, tekenen en databases. De suite biedt uitstekende compatibiliteit met Microsoft Office bestanden. Dit betekent dat gebruikers Microsoft Office documenten eenvoudig kunnen lezen en bewerken en dat ze deze documenten in Microsoft Office indelingen of indelingen op basis van open standaarden kunnen opslaan.

Appliances

 

SUSE Studio is beschikbaar in twee edities: SUSE Studio Standard Edition voor ISV’s en SUSE Studio Advanced Edition voor bedrijven. Deze nieuwe versies vervangen de SUSE Appliance Toolkit.

Met SUSE Studio Standard Edition kunnen ISV’s applicaties transformeren tot een ‘service’ en concurreren met SaaS-oplossingen, waardoor ze beschikken over de wendbaarheid die nodig is om de time-to-market te verkorten. SUSE Studio Standard Edition is de snelste en eenvoudigste manier voor ISV’s om de verkoopcyclus te verkorten, de implementatiekosten te verlagen en hun applicaties geschikt te maken voor de cloud.

SUSE Studio Advanced Edition
is ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het bouwen, configureren en onderhouden van applicatie-images die geschikt zijn voor de cloud, waardoor de complexiteit wordt verminderd en de kosten voor onderhoud en ondersteuning van software-implementaties worden gereduceerd. SUSE Studio Advanced Edition biedt tevens een nieuwe en eenvoudige manier om IBM System z-workloads te maken, te onderhouden en te implementeren door het automatiseren van terugkerende arbeidsintensieve taken, waardoor de efficiency wordt verbeterd en de complexiteit en de kosten verder worden teruggedrongen.

 

Management


SUSE Manager is de oplossing om SUSE Linux Enterprise Server en andere Linux-systemen in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen te beheren. Zelfs nu infrastructuren steeds groter, complexer en geavanceerder worden, weet SUSE Manager de total cost of ownership van Linux-systemen te verlagen. Het maakt daarbij de overstap van Red Hat Enterprise Linux naar SUSE Linux Enterprise Server eenvoudiger en geeft organisaties toegang tot meer applicaties, bedrijfskritische toepassingen en een hoger niveau van technische support.

SUSE Manager is gebaseerd op het open source-project Spacewalk en biedt geautomatiseerde en kostenefficiënte software, update- en assetmanagement en maakt provisioning en monitoring eenvoudiger. Dankzij SUSE Manager kunnen organisaties de operationele kosten van hun Linux-servers verlagen en tegelijk het niveau van compliance en service verhogen.

IT-organisaties beheren een continue stroom aan systeemmanagementactiviteiten om de prestaties op een hoog niveau te houden en onverwachte uitval tot een minimum te beperken. Dankzij de volledige integratie met SUSE Linux Enterprise Server en Red Hat Enterprise Linux biedt SUSE Manager alle mogelijkheden voor consistent en effectief management, iets wat bij alternatieve oplossingen ontbreekt.

SUSE Manager helpt Enterprise-klanten om:

– de total cost of ownership te verlagen -Beheerders kunnen het systeem efficiënter managen door systeemmanagement en provisioning-taken te automatiseren. Zo optimaliseren zij de Linux-installaties terwijl de benodigde managementinspanningen worden verminderd. Bij SUSE Manager zit bijvoorbeeld Zypp, het belangrijkste installatieprogramma om snel en efficiënt Linux te updaten.

– het beheer van Linux-systemen te vereenvoudigen – Vanaf een centraal bedieningspunt kunnen IT-teams de Linux-systemen beheren die op verschillende hardware- of virtuele infrastructuren of in de cloud draaien – inclusief IBM System z en toepassingen op SUSE Linux Enterprise Server. De teams kunnen zo de belasting goed verdelen en optimaliseren voor de beste prestaties en beschikbaarheid tegen de laagste kosten, terwijl ze voortdurend controle houden.

– het serviceniveau aan de businesslijnen te verhogen – IT-professionals kunnen hun beheer- en provisioning-taken sneller en met minder fouten uitvoeren en de server downtime beperken. En dankzij de geïntegreerde monitoring kunnen beheerders mogelijke problemen eerder identificeren en zo storingen beter voorkomen.

– de overstap van Red Hat Enterprise Linux naar SUSE Linux Enterprise te vergemakkelijken – SUSE Manager is de beste oplossing voor het beheer van zowel SUSE Linux Enterprise Server als Red Hat Enterprise Linux. Daardoor kunnen klanten hun bestaande Red Hat-servers beheren terwijl ze taken overzetten naar SUSE Linux Enterprise Server. Organisaties die Red Hat Network Satellite gebruiken, kunnen overstappen naar SUSE Manager, zonder verlies van data, configuraties, zelf ontwikkelde scripts, templates en processen.

 

 

 

Contact

Informatie

Email:

SUSE@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Social