SEP

SEP

SEP is een pionier in oplossingen voor cross platform data back-up. Sinds 1992 heeft SEP technologie voor data security ontwikkeld en dit in één van de betrouwbaarste vandaag beschikbare back-up oplossingen geïntegreerd. Het is ideaal voor grote-, kleine-, en middelgrote  ondernemingen.

Producten

Algemeen

SEP is een pionier in oplossingen voor cross platform data back-up. Sinds 1992 heeft SEP technologie voor data security  ontwikkeld en dit in één van de betrouwbaarste vandaag beschikbare back-up oplossingen geïntegreerd. Het is ideaal voor grote-, kleine-, en middelgrote  ondernemingen.

SEP biedt een complete Backup-, Restore- en Recovery oplossing voor verschillende type IT omgevingen. Van een eenvoudige ’single server’ oplossing, tot complexe gemengde omgevingen met hard- en software van verschillende leveranciers en diverse soorten storage. SEP sesam is dus de perfecte oplossing voor omgevingen waar meerdere besturingssystemen worden gebruikt. Er is vrijwel geen operating systeem, database of Groupware oplossing te vinden, waarvan SEP sesam geen back-up en restore van kan maken.

SEP algemeen

SEP Sesam

SEP levert back-up software die geschikt is voor meerdere besturingssystemen. SEP heeft daardoor een sterke focus op complexe hybride omgevingen. SEP Sesam back-up oplossingen zijn gemaakt voor client/server omgevingen die kunnen variëren van kleine server omgevingen tot grote data processing centers met grote databases en SAN’s.

SEP overview

 

Om de vraag voor hoge data performance te waarborgen zorgt SEP Sesam ervoor dat meerdere back-up streams gelijktijdig een back-up kunnen leveren. Dit minimaliseert de tijd die nog is om geplande en ongeplande back-ups uit te voeren. Laag CPU-gebruik en hoge overdrachtssnelheden zijn verzekerd door het gebruik van gepatenteerde SEP Sesam’s back-up algoritmes . Verder gebruikt het een platformonafhankelijke JAVA , die een uniforme gebruikersinterface verzekerd op alle servers en clients.

SEP Sesam licensering- en prijsmodel

Het SEP licensering- en prijsmodel ondersteund de groei en ontwikkeling van haar klant. Bijvoorbeeld heeft de klant de mogelijkheid om een SEP server licentie te verplaatsen tussen servers ongeacht het besturingssysteem op de server.

Door het simpele a la carte licentiemodel is the cost of ownership erg laag. Als klant betaal je nooit meer voor software dan nodig is. Met SEP zijn er geen minimale aanschaf waardes of andere dergelijke restricties waardoor ook het bestellen van één licentie voor een additionele server mogelijk is.

Het SEP Sesam licentiemodel ondersteunt simpele en flexibele configuratie voor alle basis modules en extenties. SEP Sesam maakt gebruik van een Data Back-up Server als centraal punt voor alle andere producten. Als deze geïnstalleerd zijn andere producten makkelijk toegevoegd aan de data opslag groep. Het toevoegen van clients op een SEP Sesam Back-up server is veilig en makkelijk. Verschillende besturingssystemen op clients maakt geen verschil als het gaat om de licensering. Met SEP Sesam is een client een client.

 

 

 

 

 

 

Contact

Informatie

Email:

SEP@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Social