Raritan

Raritan

Raritan, onderdeel van Legrand, is een toonaangevende leverancier van stroom-, klimaat- en server-management oplossingen voor ‘mission-critical’ datacenters.

Op meer dan 50.000 locaties wereldwijd voorzien Raritan’s internationaal bekroonde producten in de optimalisatie van datacenter stroombeheer, capaciteitsplanning, servertoegang en maximale uptime van bedrijfskritische applicaties.

Producten

Algemeen
raritan1raritan13raritan7raritan10raritan3

Raritan installaties zijn onder ander te vinden bij ADP, Cisco, eBay, HP, ING Bank, TransIP en Wipro.

Het product portfolio omvat:

Power Management Oplossingen

 • intelligente PDUs
 • inline meters
 • hybride transfer switches
 • serverkast omgevingssensoren

Remote Server Management & Control

 • KVM-over-IP switches
 • analoge KVM switches
 • KVM extenders
 • LED KVM rack consoles

Serial Access & Control

 • Serial consoles (terminal servers)

Audio Visual

 • AV-over-IP (via Cat5/Fiber)
 • DVI extenders
Productlijnen

Power Distribution Units (PDUs) – PX® Series

raritan3

Raritan PDUs bieden real-time remote power monitoring van stroom (amps), voltage, energie (kVA, kW) en stroomverbruik (kWh). Dit alles met een uiterst hoge nauwkeurigheid van  +/- 1% ; zelfs op die van de individuele outlets.U kunt kiezen uit een ruim aanbod inclusief modellen met remote outlet switching, individual outlet metering, single- en 3-fasen.

          Raritan PX PDU Portfolio

 raritan4

SecureLock® Kabels voor Rack PDUs

raritan5

Voorkom dat stroomkabels per ongeluk uit rack PDUs komen door menselijke fout of vibratie met deze SecureLock bekabeling. Beschikbaar in rood, blauw en zwart en diverse kabellengtes.

Inline Meters – PX3000

raritan6

Beheer stroom effectief met een oplossing welke data verzamelt van uw ‘domme’ PDUs om zo toch gedetailleerde inzage te verkrijgen van uw daadwerkelijke datacenter energieverbruik en zo tot geïnformeerde capaciteitsbeslissingen te kunnen komen.

Transfer Switches

raritan7

Met deze hybryde transfer switch (HTS) geniet u van de voordelen van een static transfer switch (STS) voor een fractie van de prijs met een betrouwbaarheid die vele malen hoger ligt in vergelijking tot een automatic transfer switch (ATS).

Energie Data Monitoring & Analyse Software – Power IQ®

raritan1

Power IQ biedt data center en facility managers gedetailleerde inzage in en analyse van de stroominfrastructuur binnen het datacentrum of serverruimte. Trends en potentiële problemen worden inzichtelijk gemaakt, de daadwerkelijke capaciteit real-time weergegeven en zelfs PUE (power usage effectiveness) kan gemeten worden. Deze bekroonde software verzamelt de gegevens van de meeste PDU fabrikanten.

Remote ICT Infrastructuur Access & Control Software – CommandCenter® Secure Gateway

raritan8

Een ‘plug-and-play’ virtual appliance die centraal beheer van en toegang tot fysieke en virtuele servers, storage en netwerk apparatuur mogelijk maakt via een centrale dashboard met single sign-on. De oplossing geeft IT organisaties veilig en geconsolideerde toegang en beheer van diverse technologie-platforms op applicatie, O/S en BIOS niveau.

De perfecte oplossing voor organisaties met datacentra en serverruimtes op meerdere locaties.

KVM-over-IP Switches – Dominion® KX III

raritan9

Enterprise-class KVM-over IP switches die 1, 2, 4 or 8 gebruikers via een browser tot op BIOS-niveau toegang en beheer geeft tot 8, 16, 32 of 64 servers. Komt standaard met features zoals DVI/HDMI/DisplayPort digital video, VGA analog video, audio, virtual media, en toegang via mobiel/tablet.

Seriële Console Servers – Dominion® SX II

raritan10

Deze serieel console servers geven IT en netwerk professionals beveiligde toegang tot en controle over  seriële apparatuur zowel lokaal als via browser. Ideaal voor de telecom industrie en data centers die remote out-of-band administration van Linux & UNIX servers en netwerk apparatuur nodig hebben.

KVM IP Extender – Dominion® KX2-101 (V2)

raritan11

Compacte enkelvoudige poort KVM-over-IP voor remote management van een server of te gebruiken als KVM-over-IP extender voor een analoge KVM switch. De perfecte oplossing voor retail/point-of-sale displays, digital signage, geldautomaten en(test)omgevingen met een enkele server/PC of krappe ruimtes.

DVI Extender – Cat5 Reach® DVI

raritan12

1080p HD video kwaliteit en toegang op afstand naar DVI en VGA poorten op PCs, servers en KVM switches.

Een kost-effectieve oplossing als toegang en beheer op afstand nodig is.

Analoge KVM Switch – Paragon® II

raritan13

Een Cat5 analoge KVM switch voor high performance video switching doeleinden. Gebruikt voor militaire en media toepassingen waar beveiliging en performance voorop staat.

LED Console Drawers – 17” en 19”

raritan14

Met Raritan’s 17″ and 19″ console drawers krijgt u lokaal toegang tot KVM switches voor het managingvan meerdere servers in uw serverkast.

Beide modellen hebben DVI en VGA Video Inputs en kunt u kiezen uit keyboard support

Promoties