EVault

EVAULT

EVault is opgericht in 1997 als een cloud services bedrijf. Na een aantal jaar bleek EVault in 2006 één van de snelst groeiende IT bedrijven van Noord Amerika te zijn geworden. Vandaag de dag is EVault onderdeel van Carbonite en wordt EVault nog steeds geroemd om zijn goede en betrouwbare back-up technologieën.

Producten

Algemeen

EVault is op de markt gekomen met haar back-up recovery services. Op dit gebied is Vault dan ook een wereldwijde marktleider met meer dan 43.000 klanten en wat inhoudt dat er ongeveer 150+ petabytes aan data beheerd wordt door EVault voor haar klanten.

Eind 2015 is EVault onderdeel geworden van Carbonite. Carbonite is opgericht in 2005 en omschrijft zichzelf als cloud pionier. Carbonite is in die relatief korte periode uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie die op dit moment ongeveer 550 medewerkers telt.

Met deze overname probeert Carbonite zijn focus meer naar de zakelijke markt te verplaatsen om ook daar in combinatie met de oplossingen van EVault de beste back-up te leveren. Dit kan mede door de kracht van EVault met haar Cloud-Connected back-up.

Deze technologie zorgt er voor dat gegevens op een hardware appliance en/of in de cloud opgeslagen kunnen worden zodat data altijd dubbel beschermd wordt.

EVault Back-up

EVault is gemaakt om meerdere klanten gescheiden te kunnen bedienen vanuit één centrale portal en de data gescheiden te beschermen. De data word versleuteld verstuurt en opgeslagen op de vaults.

Agents draaien op locatie en sturen een back-up naar de primaire vault. Vanuit de primaire vault wordt een replicatie gedaan naar de secundaire vault op een andere locatie. In geval van uitval van de primaire vault, sturen de agents de backups automatisch naar de secundaire vault.

Na de eerste volledige backup worden er alleen nog maar de wijzigingen verstuurt wat tijdswinst oplevert en de benodigde bandbreedte aanzienlijk verkleint.

backup

EVault Integrated Back-up Appliance

Een alles-in-één backup oplossing : Hardware + Software + Licenties + Support.

Hiermee kan een ongelimiteerd aantal agents, applicaties en plug-ins worden beschermd, de enige beperking zijn de aanwezige TB’s van de IBA. Er zijn verschillende modellen van 1TB t/m 100TB.

plugnpro

Software Director & Agent Bundle

De licentiestructuur voor Director & Agent Bundle is per hele TB en geeft toegang tot een ongelimiteerd aantal agents, aplicaties en plug-ins. Afhankelijk van het aantal TB betaald u als klant een gunstige staffel prijs.

Dit product is speciaal ontwikkeld voor klanten die hun eigen opslag/hardware geregeld hebben. Op deze manier biedt EVault een software only variant aan.

software

Contact

Informatie

Email:

evault@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Video
Whitepapers

Op dit moment zijn er geen whitepapers te downloaden.

Social