Esker

Esker

Esker, opgericht in 1985, is wereldwijd vertegenwoordigd en heeft meer dan 70.000 tevreden klanten. Het hoofdkantoor bevind zich in Lyon Frankrijk. Esker is “Leading” als het gaat om geautomatiseerd stroomlijnen van papier intensieve processen binnen organisaties. In- & extern de organisatie. Met gepatendeerde ‘document workflow software’ en ‘hosted bezorging services’ biedt Esker een totale oplossing voor elke fase in het document traject. Klanten ervaren daadwerkelijk operationele efficiëntie, kostenreductie en een meetbare “Return on Investment”. Binnen 3 tot 6 maanden!

Producten

Deliveryware

Esker DeliveryWare is dé end-to-end oplossing voor procesverwerking van (papieren) documenten. Het stelt organisaties in staat om bedrijfskritische documenten te managen, te versturen en te ontvangen, direct in of
elke willekeurige ERP of CRM applicatie. Gebouwd rond een gepatenteerde engine “leest” DeliveryWare de gewenste documenten (facturen, e-mail’s, fysiek gescande documenten etc.) en routeert deze volledig automatisch naar de applicatie van bestemming. Met het intelligente document procesmanagement biedt Deliveryware ongekende mogelijkheden voor het automatiseren van processen (workflow) van documenten voor:

 • Inkoopfacturen
 • Verkoopfacturen
 • Geautomatiseerde documentenverwerking voor o.a. web publishing, ERP en e-mail verkeer
 • Documentopmaak (sjablonen)
 • Automatisch archiveren van documenten
 • Elektronische validatie

“Geautomatiseerde procesverwerking van documenten is integraal deel voor het creëren van competitieve voordelen binnen organisaties” zegt Catherine Dupuy-Holdich, Product Manager bij Esker. “We automatiseren documenten van begin tot eind, inclusief data herkenning, data capture en leveren het document af. Omdat we het document digitaal houden gedurende zijn gehele LifeCycle kunnen we significant kosten reduceren in relatie tot traditionele verwerking van documenten binnen bedrijfsmatige omgevingen”.

VSI FAX

Wordt u in uw bedrijf geconfronteerd met veel faxverkeer? Staan uw collega’s dagelijks in de rij voor de fax, omdat al die documenten één voor één door die trage machine heen moeten? Een stapel in één keer doorfaxen gaat niet, omdat u na elke verzonden fax een ander telefoonnummer manueel moet intoetsen?

Dat kan efficiënter! En uw collega’s kunnen hun tijd beter besteden! Hoe? Met Esker VSI FAX!

Wilt u af van al dat papierwerk en uw faxverkeer stroomlijnen? Esker VSI FAX maakt een directe connectie tussen uw informatiestroom en de buitenwereld! VSI FAX maakt het mogelijk om vanaf elke willekeurige werkplek direct te faxen naar het nummer van bestemming. Het is niet meer nodig uw documenten eerst te printen en al dat papierwerk één voor één via die trage fax te versturen. Nu kan dat allemaal vanaf elke willekeurige desktop, zonder wachtrijen. Uw productiviteit stijgt enorm, want tijdens het faxen blijft u lekker op uw plek en werkt u door! De Esker faxserver verzorgt de rest! Het grote voordeel van Esker VSI-FAX: Het is multi-platform! Dus heeft u zowel Windows als Unix en Linux systemen binnen uw netwerk? VSI Fax weet er wel raad mee! Naast het verzenden van faxen, werkt het net zo mooi in omgekeerde richting. De binnenkomende faxen kunnen ook digitaal worden ontvangen. Ze worden dan volledig geautomatiseerd afgeleverd bij de werknemer of afdeling van bestemming! Dit kan zowel een desktop als een printer zijn. Esker VSI fax is simpel te installeren en te beheren. Administratie is gecentraliseerd en volledig schaalbaar, van single user tot workgroup. Faxen, waar dan ook ter wereld! Via de meegeleverde Web-Fax Client bent u in staat om waar dan ook ter wereld faxen te verzenden en ontvangen. Dit allemaal via de webbrowser.

De voordelen van VSI FAX op een rij:

  • Fax elk document vanuit bijna elke applicatie
  • E-mail naar fax en fax naar e-mail
  • Makkelijk te implementeren in bestaande omgeving
  • Multiplatform: Windows, Linux en Unix
  • Citrix en Terminal Server support
  • SPAM blocking : Ongewenste reclame wordt gefilterd
  • Bespaar op papier en tonerkosten
  • Bespaar tijd en gebruik de kostbare werktijd efficiënter
  • U kunt faxverkeer inplannen op bepaald tijdstip, bijvoorbeeld ’s nachts in het daltarief
  • Geen papieren rompslomp meer
 • Alle faxen digitaal archiveren. Ze raken niet meer zoek
Terminal Emulation

Esker levert twee verschillende product oplossingen voor Terminal emulatie. U kunt kiezen uit de oplossingen met TUN All Access of Smarterm. Tun geeft u de mogelijkheid om vanuit één product naar drie verschillende oplossingen te gaan met Tun Plus PC to Host, Tun Plus Web to Host en Tun Plus Multi User Windows.

Tun Plus ondersteund meer dan 30 verschillende Host type inclusief IBM 3270 en 5250 als volledige 3287 en 3812 printer support, HP, DEC, VT, SCO Unix en veel meer. Administrators hebben tevens de mogelijkheid Tun Plus zo te stylen zoals ze dat graag willen hebben, ook laat het zich makkelijk intergreren met allerlei databases via een universele ODBC driver.

Smarterm PC to Host connectivity software geeft u exacte emulatie en hoge performance naar data applicaties op IBM mainframes, AS/400 (iSeries), Unix, Digital en Data General Host computing systemen. De lijn van Smarterm producten bevat geavanceerde oplossingen voor toegang tot Single of multiple Host systemen. Of een Host in een multi-user Windows omgeving, en dit alles met de mogelijkheid om dit eenvoudig uit te rollen en aan te passen dankzij een flexible en makkelijk te gebruiken administrator tool. Smarterm werkt prima met de laatste generatie operating systemen in zowel een 32 als 64 bit omgeving.

Esker TUN All Access 1 product, 3 solutions:

Tun Plus PC-to-host
Ongeëvenaarde host, database, en netwerk-utilities toegang vanaf elke PC met Windows 7 (32-bits of 64-bit), Windows Server 2008 (32-bit), Windows Server 2008 R2, Windows Vista ®, XP, 2000 of 2003

Tun Plus Web-to-Host
Dezelfde uitgebreide toegang via toonaangevende web browsers met behulp van ActiveX of Java technology

Tun Plus multi-user Windows
Volledige Tun Plus toegang voor vrijwel alle cliënt types via Citrix MetaFrame en Microsoft Windows Terminal Services

Contact

Informatie

Email:

Esker@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Social