EnterpriseDB

EnterpriseDB

EnterpriseDB is uitermate geschikt voor applicaties die regelmatig ge-update worden en transacties over het internet uitvoeren. De makers van EnterpriseDB beloven verbeterde prestaties ten opzichte van de PostgreSQL-database en compatibiliteit met de database van Oracle.

EnterpriseDB is beschikbaar voor verschillende Windows en Linux-versies, Solaris en MacOS X en draait zowel op 32-bit als 64-bit x86-processors van Intel en AMD.

Producten

Algemeen

Over EnterpriseDB

EnterpriseDB is de enige wereldwijde aanbieder van Enterprise-class producten en diensten die gebaseerd zijn op PostgreSQL, ‘s werelds meest geavanceerde en onafhankelijke open source database. Postgres Plus Advanced Server biedt de meest populaire Enterprise gerelateerde functies in het toonaangevende particuliere productsegment, maar dan tegen een drastisch lagere “total cost of ownership”. De Advanced Server maakt het ook mogelijk een probleemloze migratie van Oracle te maken wat resulteert in een besparing tot wel 90% ten opzichte van de standaard migraties.

EnterpriseDB werkt samen met een aantal grote spelers in deze branche en beschikt als enige over meer PostgreSQL open source community experts dan elke andere organisatie. De expertise van EnterpriseDB wordt gebruikt om al haar klanten, in alle marktsegmenten te voorzien van 24/7 support, waardevolle software subscripties, consulting, en het geven van gerichte trainingen.

Oprichting

EnterpriseDB is opgericht in 2004 met als doel het mogelijk maken de oligopolistische database markt te benaderen middels het aanbieden en onder de aandacht brengen van producten welke gebaseerd zijn op open source principes en ontwikkelingen. Met als uiteindelijke gevolg drastische kostenbesparing voor de klanten. EnterpriseDB koos voor PostgreSQL omdat PostgreSQL al bewezen heeft over meer dan 20 jaar grootschalige commerciële implementaties, groeiende gemeenschap, en reputatie als sterkste open source database te beschikken.

Met duizenden klanten wereldwijd heeft EnterpriseDB een reputatie als betrouwbare technologie –en business partner opgebouwd met inmiddels als gevolg een plek in de Gartner Database.

       

Postgres Plus Advanced Server

Postgres Plus Advanced Server

De Postgres Plus Advanced Server kan worden gebruikt voor iedere database. Organisaties van alle types en groottes zijn op zoek naar alternatieven om, waar mogelijk te besparen op hun database kosten middels het inzetten van een capabele en betaalbare alternatief voor de dure databases. Deze strategie vermindert de lock-in waarbij de klant niet meer genoodzaakt is om zich uitsluitend te binden aan één leverancier. Tevens geeft dit IT-managers meer invloed en mogelijkheden bij het onderhandelen voor eventuele kostenverlaging. Kostenbeheersing middels dure oplossingen van particuliere leveranciers is een reden waaruit is op te maken dat het erg duur kan zijn de kosten te beheersen. Voorbeelden hiervan zijn Linux voor besturingssystemen, Xen en KVM voor virtualisatie en JBoss en Apache voor middleware.

Postgres NoSQL voor de organisatie

De Advanced Server beschikt over krachtige combinaties van ongestructureerde en relationele database technologieën in één aparte, Enterprise database management systeem. Dit systeem biedt de vrijheid, flexibiliteit en prestaties aan ongestructureerde en semi-gestructureerde data, terwijl haar levensvatbaarheid op lange termijn wordt behouden.

Het “document” en “key-value store” functie in de Advanced Server bieden de voordelen van nieuwe NoSQL technologieën plus de mogelijkheid deze functies te integreren in de traditionele corporate data-infrastructuur. Dit gebeurt zonder data silo’s, operationele complexiteit, verlies van data-integriteit, en risico’s.

EDB serves

Bewezen prestaties voor organisaties en overheden

Een constante focus op prestaties, veiligheid, en speciale tools die beschikbaar zijn in de uitgebrachte releases maken het mogelijk het aanbod in oplossingen uit te breiden die mogelijk worden gemaakt met Postgres Plus. Het verdelen van verbeteringen, het lineair opschalen van de prestaties naar 64 cores, geoptimaliseerde vergrendelingstechnieken en het gebruik maken van meerdere prestatie verhogende features zorgen ervoor dat grootste OLTP (OnLine Transaction Processing) loads voor vele overheden, commerciële en non-profit organisaties van alle groottes en soorten in goede banen worden geleid.

Klik op onderstaande link voor een aantal succes-stories van EnterpriseDB.

http://www.enterprisedb.com/success-stories/customers

Database Comptabliteit

Database comptabiliteit

Comptabiliteit technologie van EnterpriseDB ondersteunt, vermindert, of schakelt de onnodige extra Oracle kosten uit middels het gebruik van meerdere strategieën, zonder dat uw gedane investeringen in Oracle licenties, infrastructuur, vaardigheden en trainingen onder druk komen te staan. Al meer dan 9 jaar gebruikt EnterpriseDB een stevige en solide aanpak wanneer het aankomt op de ondersteuning van haar klanten zodat zij kunnen besparen op applicaties die ontwikkelt zijn rondom PL/SQL, OCI, en Pro*C.

EnterpriseDB en haar Oracle migratie tools zorgen ervoor dat uw schema en applicaties door kunnen blijven draaien en omgezet kunnen worden door middel van enkele wijzigingen. Normaliter nemen omzettingen van “makkelijk te migreren” applicaties soms dagen of zelfs weken in beslag. Diensten van EnterpriseDB, zoals de Oracle Migration Assessment identificeert op snelle wijze de hoge “payback” applicaties, en de Migration Factory is in staat om voor 100% werkload van uw werknemers weg te nemen waardoor besparingen nog sneller en eerder bereikt kunnen worden.

Het opnieuw volgen van eventuele trainingen etc. is niet noodzakelijk omdat de Oracle componenten ook deel uitmaken van de Postgres Plus Advanced Server. Hierdoor kan het personeel doorgaan op de manier waarop zij gewend zijn en gebruik blijven maken van hun Oracle kennis en ervaring tegen lage kosten voor de open source alternatief.

Het gebruik van EnterpriseDB om uw mix van databases the optimaliseren en kosten te besparen.

Er zijn vele wegen die leiden naar het vinden en toepassen van kostenbesparingen van uw database-portfolio, inclusief hoe u uw bestaande hoeveelheid licenties kunt beheren. Een methode is het verplaatsen van bestaande en makkelijk te migreren applicaties van hun huidige server naar de Postgres Plus Advanced Server, maar dan tegen veel lagere kosten. Het opnieuw in evenwicht brengen van de database-mix middels Postgres Plus Advanced server zorgt ervoor dat u veel minder kosten heeft dan uw huidige kosten aan vergoedingen alleen.

De implementatie van Postgres Plus Advanced Server wordt o.a. gebruikt voor:

  • het bouwen van nieuwe OLTP –en operationele toepassingen;
  • het toepassen op applicaties op basis van specifieke criteria (SLA’s, datagrootte, gelijktijdige gebruikers etc.)
  • het archiveren van adressen of read-only applicaties;
  • het bouwen van non-mission critical applicaties;toewijzing aan bepaalde business units of afdelingen;
  • de off load van taken m.b.t. rapportages van een “master” database als een goedkope replicatie server.

Contact

Informatie

Email:

EDB@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Social