Digi

Digi

Digi International, toonaangevend in zakelijke netwerk communicatie, ontwikkeld betrouwbare producten en technologieën voor veilige verbindingen zowel lokaal als via het internet. Met meer dan 20 miljoen “ports” wereldwijd verscheept sinds 1985, haalt Digi het hoogste niveau in performance, flexibiliteit en kwaliteit. Digi verzorgt kritische netwerk connectiviteit aan apparaten welke je in het dagelijkse leven elke dag tegen komt. Of je het nu wel of niet beseft, je dagelijkse leven wordt een stuk eenvoudiger gemaakt met de technologieën van Digi. Als je gebruik maakt van de zelf afreken systemen bij de supermarkt,  incheckt in een hotel, door het stoplicht rijdt of je bagage ophaalt op het vliegveld. Dit zijn slechts enkele voorbeelden hoe Digi je leven eenvoudiger maakt door betrouwbare netwerk producten te maken.

Producten

Seriële servers

Digi’s externe seriële servers geven volledige netwerk connectiviteit naar virtueel elk serieel apparaat.

Ze beschikken over een betrouwbare TCP/IP protocol stack, remote management mogelijkheden, zowel serieel als netwerk interface, en Digi’s gepatenteerde Realport® COM poort redirector voor een volledige transparante COM naar TTY connectie.

Connectivity

Digi heeft een gevarieerde lijn met serieel-naar-Ethernet producten met de gepatenteerde RealPort® COM/TTY redirector. De meest verkochte lijn aan serieele kaarten, en een volledige lijn aan USB uitbreidings mogelijkheden. AnywhereUSB producten zijn netwerk aangesloten USB hubs welke USB apparaten op een PC aansluiten via het netwerk.

Het AnywhereUSB TS model heeft ook nog vier RS-232 poorten, welke een mogelijkheid heeft te switchen tussen serieel en USB over dezelfde netwerk verbinding. Verplaatsen van de Host PC naar het Datacentre vertaalt zich in kleinere werkstations, maakt het mogelijk om oplossingen uit te rollen zonder gebruik te maken van een lokale PC zoals in een Kiosk, ATM, restaurant keuken, assemblagelijnen of een onveilige of moeilijk toegankelijk gebied waar het gebruik van een PC niet handig is.

Overzicht producten

Contact

Informatie

Email:

digi@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Social