Uniprint

Uniprint

UniPrint  geeft  gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te printen met slechts één enkele printer driver. UniPrint gebruikers hebben tevens  het gemak dat alle documenten naar PDF omgezet kunnen worden. PDF is platform onafhankelijk en kan tevens als file opgeslagen worden.

Producten

Algemeen

De allernieuwste  versie van UniPrint verbetert duidelijk de print snelheid, kwaliteit en beveiliging  voor Windows PC en Mac gebruikers in een 32 of 64-bit fysieke of virtuele desktop omgeving. De  UniPrint Gateway Module is een add-on module voor UniPrint Server, die het mogelijk maakt om zonder driver vanaf een thin-client, PC of Laptop via ICA of RDP te printen.

 

Producten:

  • Uniprint Server
  • Uniprint Gateway
  • Uniprint Host
  • Uniprint VDI

Producten

UniPrint vereenvoudigt netwerk printen voor PC en Mac gebruikers

Het compleet nieuw ontworpen centraal management console van UniPrint maakt het eenvoudiger dan ooit om elk aspect van printen in een netwerkomgeving te managen. Inclusief het centraal managen van de server licenties, een feature bijzonder belangrijk in een omgeving waar servers naar behoefte aan en uit gezet kunnen worden. Met het nieuwe Management console, kunnen systeem – beheerders elke server dat een UniPrint component heeft geïnstalleerd  zowel lokaal als remote de licentie beheren en rapporteren. Uniprint streeft erna dat de printer ervaring voor een gebruiker precies hetzelfde zou moeten zijn, voor zowel een Windows PC als Mac gebruiker welke werkt met een Fat of Thin client, thuis of op kantoor  of welke omgeving dan ook.

Met de nieuwe versie introduceert UniPrint ook een aantal nieuwe features  zoals de unieke Printer Profiler tool welke systeembeheerders in staat stelt compleet verschillende profielen samen te stellen van geavanceerde printers, functies en gebruikers.

Ontworpen rond de PDF gebaseerde universele printer driver, maakt UniPrint de noodzaak om allerlei verschillende printer drivers van fabrikanten te installeren overbodig en voorkomt hiermee installatie problemen op de Terminal Server. Door de print informatie om te zetten in PDF files kunnen documenten tevens met een percentage van 90% worden gecomprimeerd.

UniPrint is geoptimaliseerd voor onder andere Citrix XenApp (voorheen MetaFrame/Presentation Servers), Microsoft Remote Desktop Services (Terminal Services), Citrix XenDesktop, VMware View VDI, en Microsoft Desktop Virtualization environments, UniPrint Version 7.0 server components support Windows Server 2008 en Windows Server 2003 terwijl  VDI componenten Windows 7 supporten, Windows Vista en Windows XP.  UniPrint ondersteund nu ook MAC Client printopdrachten zonder gebruik te maken van drive mapping.

Download nu de gratis 30 dagen versie van UniPrint

Meer informatie over de verschillende producten van Uniprint:

Contact

Informatie

Email:

Uniprint@dupaco.nl

Telefoon:

+31 (0) 30 246 43 50

Media

Pers
Video
Whitepapers

Op dit moment zijn er geen whitepapers te downloaden.

Social