Dupaco onderdeel van Ingram Micro, gaat in Nederland het complete productportfolio van Acronis aanbieden.

 

Utrecht – 11 januari, 2017 Acronis, wereldwijd marktleider op het gebied van hybride cloud databeveiliging, versterkt zijn activiteiten in Nederland door de aanstelling van een nieuwe distributiepartner, Dupaco Distribution B.V., onderdeel van Ingram Micro.

Dupaco, Value Added Distributeur, gaat in Nederland het complete portfolio van Acronis security en cloud backup producten aanbieden. Dupaco zal op het totale product portfolio van Acronis speciale ondersteuning, training en service aan haar partners bieden.

De nieuwe overeenkomst houdt in dat Dupaco niet alleen de verantwoordelijkheid draagt voor alle verkoopactiviteiten rond de databeveiligings- en opslagoplossingen van Acronis, waaronder Acronis Backup Cloud, Acronis Files Cloud, Acronis Backup Advanced, Acronis Access Advanced en Acronis Access Connect, maar ook de marketing en technische ondersteuning.

”We zijn enthousiast over de uitbreiding van onze relatie met Acronis binnen het portfolio van Dupaco, een onderneming van Ingram Micro,” aldus Eric Segers, Vice President van Ingram Micro Benelux. “Acronis Cloud Backup is al een bestaand product voor onze partners; dat we nu de complete Acronis productfamilie binnen Dupaco kunnen aanbieden, betekent een meerwaarde voor onze partners in de Benelux markt.”

In een reactie op de nieuwe distributiesamenwerking stelt Jakob Olsen, Vice President en Managing Director Europa van Acronis: “Verkoop en marketingactiviteiten veranderen van een traditioneel verkoopmodel naar een content gebaseerd model, welke lokaal worden ingezet bij de eindgebruikers. De overdracht van marketing- en andere hoofdverantwoordelijkheden aan Dupaco zorgt ervoor dat de juiste kennis toegankelijk is voor zowel haar partners als eindgebruikers.”

Anders dan andere aanbieders, biedt Acronis de snelste, flexibelste en beste bescherming op het gebied van disaster recovery. Door middel van de Acronis technologie kan de software als standalone oplossing weggezet worden voor een specifiek systeem, maar ook als combinatie voor datacenters. Dit voor elk soort data, voor elk type omgeving en voor elke locatie.

Door Acronis oplossingen via Dupaco aan te bieden, kunnen partners en klanten hun datamanagement vereenvoudigen en de aan databeveiliging en -opslag verbonden kosten aanmerkelijk reduceren.


Over Dupaco Distribution B.V.

Dupaco Distribution B.V. is opgericht in 1985 en is uitgegroeid tot een toonaangevende True Value Added Distributeur in de Nederlandse ICT-markt. Sinds december 2015 onderdeel van Ingram Micro Nederland. Naast de primaire focus, de distributie van software ondersteund zij haar business partners in sales-, technische ondersteuningen en marketingactiviteiten. Dupaco is de kracht van de continue focus op nieuwe ontwikkelingen in de ICT-markt. http://www.dupaco.nl

Aanvullende informatie over Dupaco

Volg @Dupaco_bv op Twitter

Vind ons leuk op Facebook

Volg ons op LinkedIn